Lagu mengurangkan Keserabaiaan Otak

Member tadika.

"Mukebuku mengeratkan lagi hubungan yang telah lama terpisah"

kata-kata poyo diatas adalah suatu yang amat tepat bagi gua taktala sedang meng'approve'kan fren-fren yang baru meng'add' akaun mukebuku gua disuatu hari yang suam-suam milo suam.dalam khalayak yang meng'add gua sehingga tak cukup tangan melayan,ade sorang minah skali dengan msg bliau tibai.dalam kepala gua sudah tentu ayat-ayat manis hendak berkenalan,namun sangkaan gua meleset.rupa-rupanya member tadika gua mase kat Kg Pinang,Taiping dulu.Name bliau Farahin Musa,disebabkan mase gua tadika dulu bersepah yang name Farahin,terpaksa la gua membezakan Farahin-Farahin ni dengan ingat name bapak mereka skali.

tak sangka pulak gua yang die ni ingat lagi gua.member tadika kowt.kalau gua la,duk sebelah-sebelah pon kompem gua tak hinggat lagi.cite sal Farahin ni,bliau ni awek first member baik gua nama Najib bin Nayan yang merupakan kasanova di tadika gua.Name awek Najib ni yang sorang lagi pon Farahin jugak..(tengok..!!!sahih tak gua kate tadika gua ramai Farahin).mase gua tadika dulu,ade pertandingan nyanyi lagu P.Ramlee ngan lagu Saloma,Farahin ni la yang wakil tadika gua jadi saloma dan dapat no 3 tak salah gua.gua pulak terpilih wakil tadika gua jadi P.Ramlee hasil kemantapan vokal gua mase 2,tapi gua tolak sebab bayaran yang tak munasabah punya rendah dengan vokal mantap gua.Cikgu Ruby berkali-kali datang umah mintak tolong mak gua pujuk gua masuk,siap bagi kaset P.Ramlee lagi suh praktis,tapi gua terpaksa tolak.kekeciwaan Cikgu Ruby tak dapat gua gambarkan dengan kata-kata.

agak-agak lu la..lau gua terima jadi P.Ramlee dlu kan,mesti gua jadik lagi mantap dari Sean Ghazli skang bukan..?!


1 comments:

Cik FaraLavida said...

weyh!!!
xmo la ckp sal najeb agy....maluuuuuuuuuuuuuuu..
najib kat ne skg??
ahahaha
zman bodoh, kcik2 da gatai..

Post a Comment